Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Monteur Keuringen

Werkgever:Adecco
Plaats:Roermond

Plan jij graag je eigen route? Wil jij ook graag je steentje bijdragen in de zorgsector?

Zelfstandig, Klantgericht en het bieden van service? Zijn deze competenties je op het lijf geschreven dan hebben wij wellicht jouw nieuwe droombaan!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar monteur keuringen. Wat ga je in deze functie doen?

- Beoordeel en draag je zorg voor de technische ,- en onderhoudsstaat van diverse hulpmiddelen (bijv. tilliften,fysioapparatuur, rolstoelen etc.) conform procedure en adviseer je indien er noodzaak is tot vervanging van een hulpmiddel.
- Verricht je op locatie reparaties / keuringen (zowel elektrotechnische als mechanische) conform bevindingen of voert het benodigde onderhoud uit of verzorg je een oplossing voor de cliënt indien reparatie ter plaatse niet mogelijk is en maak je hierover afspraken.
- Stel je vast waaruit het reparatieverzoek bestaat door gerichte vragen aan de cliënt en / of ergotherapeut te stellen.
- Neem je kennis van de dagplanning en plan je zelfstandig de meest efficiënte dagroute cq. planning, in geval van bijzonderheden stem je dit af met je Supervisor.

Ben jij de kandidaat welke wij zoeken? Solliciteer dan nu via www.adecco.nl en klik op de button solliciteer.

Vaardigheden

Onze kandidaat heeft een afgeronde opleiding MTS niveau 3/4 richting WTB, Electrotechniek, Mechatronica. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring als technisch monteur in de buitendienst. Ook het verrichten van administratieve werkzaamheden en het werken van geautomatiseerde systemen is voor jouw geen probleem. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en beschik je niet van een 9-5 mentaliteit.

Doordat je bij cliënten thuis komt beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat om goed door te vragen om de cliënt correct te helpen.

Waarom werken via Adecco?
Naast een aantrekkelijk salaris bieden wij
- wekelijkse betaling van dit salaris; € 13,20 bruto per uur excl ADV toeslag
- 8% vakantietoeslag en 25 verlofdagen (op fulltime basis);
- een collectieve zorgverzekering;
- deelname aan de pensioenregeling na 26 gewerkte weken, en
- persoonlijke ontwikkeling. Gedurende je contract heb je toegang tot GoodHabitz, een online platform met diverse trainingen en cursussen.

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan nu via Adecco.nl door op de sollicitatiebutton te klikken. Of neem contact op met onze recruiters via tel: +31 475 390 360 of per email: regioroermond@adecco.nl.

Scholing:MBO

Over de werkgever

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan particulieren , gemeenten (WMO), zorginstellingen, zorgkantoren en zorgverzekeraars. Ze onderscheiden zich door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan.

Belangrijk is dat hun cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervullen ze een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen.
waliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel.
Bij deze organisatie werken circa 300 medewerkers en hun hoofdkantoor is gevestigd in Roermond.

Uren per week:40

Contract:vast