Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Operator Productie

Werkgever:Adecco
Plaats:Roermond

Houd jij van tortilla's? En zie jij het als een uitdaging om betrokken te zijn bij het complete bakproces? Ben je op zoek naar een functie als operator in 3 ploegen? Dan hebben wij een toffe vacature voor je beschikbaar bij Mission Foods te Roermond.

Als Operator Productie werk je in 3-ploegen. Met behulp van de modernste technologieën en onder de hoogste kwaliteitseisen produceer je de producten.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het complete bakproces, vanaf het bereiden van het deeg tot en met het bedienen, bewaken en controleren van de diverse machines van het deegverwerkings- en bakproces. Je lost eenvoudige storingen zelf op en daarnaast voer je diverse administratieve werkzaamheden uit.

Vaardigheden

Beschik jij over een afgeronde MBO opleiding niveau 2? En heb jij ervaring in de producerende voedingsmiddelenindustrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verder is het belangrijk dat je in het bezit bent van een geldig HACCP Certificaat. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Het betreft een structurele baan waarbij bemiddeling dus ook plaats kan vinden op basis van Werving & Selectie.
Waarom werken bij Mission Foods?

Je komt te werken binnen een bedrijf waarbij korte communicatielijnen gehanteerd worden. De werksfeer is goed. Verjaardagen/jubilea worden gevierd.

- aantrekkelijk salaris van minimaal € 2133,- en max. € 2563,- bruto per maand excl ploegentoeslag - 8% vakantietoeslag en 25 verlofdagen (op fulltime basis);
- een collectieve zorgverzekering;
- persoonlijke ontwikkeling. Gedurende je contract heb je toegang tot een online platform met diverse trainingen en cursussen.

Is jouw interesse gewekt? Of ken jij iemand bij wie deze vacature goed past? Wij horen graag van je!
Solliciteer direct via de blauwe button rechts bovenin dit scherm. Heb je eerst meer informatie nodig?

Neem dan contact op met onze collega, Ayse & Laurent, via onderstaande gegevens:
E-mail: regioroermond@adecco.nl
Telefoon: +31 475 390 360

Scholing:MBO

Over de werkgever

Het bedrijf Mission Foods is een van oorsprong Mexicaans bedrijf dat door de jaren heen een snelle ontwikkeling heeft gemaakt. Inmiddels is Mission Foods wereldwijd marktleider op het gebied van de productie van tortilla's, wraps, flad bread en tortilla chips.

Op de locatie in Roermond worden de tortilla wraps gemaakt. Je kunt deze wraps wereldwijd vinden in de onder andere de Franse supermarkten, maar ook dichter bij huis: namelijk bij de McDonald's in de vorm van de Mc Chicken Wrap!

Voor de locatie in Roermond zijn wij op zoek naar een "Operator productie".
De werkzaamheden vinden plaats in 3 ploegen, waardoor de werktijden als volgt zijn: 06.00 14.00 uur, 14.00 22.00 uur of van 22.00 06.00 uur.

Het betreft een structurele baan waarbij bemiddeling dus ook plaats kan vinden op basis van Werving & Selectie.

Uren per week:40

Contract:vast