Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Communicatie adviseur 0.8 Fte

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Ben jij een ambitieuze communicatie-professional én sta jij stevig in jouw schoenen?  

Omgeving
Gilde Opleidingen heeft ambities op communicatiegebied. Veel moet nog op gang worden gebracht. Kortom: een perfecte functie voor iemand die van samen ontwikkelen houdt! Je staat er niet alleen voor, want het belang van communicatie wordt breed erkend. Je krijgt dus alle ruimte om het verschil te maken. Met als belangrijkste opdracht: de communicatiekracht van de organisatie helpen te versterken. De communicatie met studenten, met potentiële studenten, maar zeker ook met het bedrijfsleven en onze externe relaties, vraagt een krachtige ontwikkeling. Het is jouw taak om daar in communicatief opzicht het maximale uit te halen, met creativiteit en durf, met verrassende voorstellen en een resultaatgerichte aanpak.

Wat ga je doen als communicatie adviseur?
Samen met de 6 collega’s van het team communicatie sta je voor de uitdaging om de communicatiefunctie binnen Gilde Opleidingen verder te ontwikkelen.
Je adviseert managers, projectleiders en collega’s op strategisch en tactisch niveau over communicatievraagstukken. Je houdt je vooral bezig met in- en externe communicatie, maar ook studentenwerving en studentencommunicatie staan ook op je agenda. Je adviseert, spiegelt en kijkt voortdurend van buiten naar binnen, denkt en handelt vanuit de doelgroep. Daarbij steek je ook de handen uit de mouwen, want het regisseren en uitvoeren van communicatieactiviteiten behoort nadrukkelijk ook tot jouw werk.
Je komt te werken bij de afdeling Studentenzaken & Communicatie in Roermond

Jouw talent en ambitie
Je bent een enthousiaste communicatieadviseur met passie voor het vak. Je hebt een ondernemende instelling en je weet ook daadwerkelijk iets voor elkaar te krijgen. Je denkt op strategisch en tactisch niveau over communicatie en bent gewend om projectmatig zaken ook zelf aan te pakken. Je bent een verbinder, weet mensen te enthousiasmeren en je wekt vertrouwen bij je gesprekspartners. Je bent klantgericht, nieuwsgierig, creatief en houdt gemakkelijk overzicht.
Verder heb je een HBO opleiding afgerond, in de richting van Communicatie & PR.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. Het salaris is ingedeeld in schaal 10 van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Thijs Metsemakers, hoofd Studentenzaken en Communicatie, via telefoonnummer +31 6 51152840 .
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Stuur uiterlijk 14 februari 2019 je sollicitatie in via de Actieknop Solliciteren.
Om een goed beeld van jou te kunnen vormen vragen wij een sollicitatiebrief met cv en een korte beschrijving op basis van de volgende vragen: Waarom deze ambitie, wat maakt je uniek, wat zijn je kernkwaliteiten, wat zijn je valkuilen? Beschrijf ook een behaald resultaat waar je trots op bent en waaruit jouw kijk op het communicatie vak blijkt.

Datum gesprekken
De gesprekken worden op korte termijn gepland.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.