Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent LOB en Burgerschap, tijdelijk

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Docent LOB en Burgerschap, tijdelijk – Roermond - 0.3 a 0.4 fte

Kom jij ons team tijdelijk versterken?

Wat ga je doen als docent LOB en Burgerschap?
Als docent help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen lob en burgerschap voor de eerste- en tweedejaars studenten van het ICT College (mbo-niveau 3 en 4). Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs.
Het betreft een tijdelijke functie in verband met ziektevervanging.
De standplaats is Roermond.
Kijk hier voor meer informatie over het ICT College https://www.gildeictcollege.nl/

Jouw talent en ambitie
Je bent een plezierige, communicatief sterke en authentieke docent die per direct inzetbaar is. Je hebt de 2e graad lerarenopleiding afgerond, of bent bezig deze af te ronden.
En verder ben je:

  • vakdidactisch en pedagogisch sterk;
  • goed in het lesgeven aan niveau 3 en 4 studenten;
  • in staat om op gevorderd niveau kennis en kunde over te dragen aan studenten over het vak Nederlands.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen opwww.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
Je komt in dienst bij Gilde Contract. Het betreft een tijdelijke functie waarvan de einddatum nog niet bekend is.
De omvang is 0.3 a 0.4 fte. De werkdagen zijn: maandag hele dag, dinsdagochtend en donderdagochtend. Mocht je op de dinsdag niet beschikbaar zijn, dan vragen we je toch te reageren. 
Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform ons eigen arbeidsvoorwaardenreglement.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Bertie Bovens-Vaes, teammanager, via telefoonnummer +31 6 57120891 .
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 10 februari 2019 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken
De gesprekken worden op korte termijn gepland.