Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Techniek in de Zorg

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Deel jij graag jouw kennis van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied én heb jij kennis van innovatieve medische apparatuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als docent Techniek in de Zorg?
Je gaat lesgeven aan de vierdejaarsstudenten van Zorgtechniek Limburg, die bij ons Gilde Zorgcollege worden opgeleid tot zorgtechnicus.
Jouw lessen zijn gericht op de technische kant; zo leert een student in jouw les bijvoorbeeld hoe domoticasystemen te installeren; hoe applicaties voor zorg op afstand werken, of hoe de monitor van een diabetespomp werkt. In deze opleiding leert de student welke systemen wanneer te gebruiken en op welke manier uitleg te geven aan cliënten. Je draagt dus niet alleen je kennis en vaardigheden op ICT gebied over, maar ook de houdingsaspecten die horen bij zorgtechniek.

Je verzorgt onderwijs in verschillende vormen. Behalve het verzorgen van een aantal klassikale instructies ligt de nadruk op het intensief begeleiden van individuele studenten en projectgroepen tijdens hun studie op school en tijdens stage- en afstudeeropdrachten. Ook draag je bij aan de ontwikkeling van lesmateriaal en de verdieping van de opleiding applicatieontwikkeling. Samen met je collega’s realiseer en stimuleer je vanuit de uitvoering van uiteenlopende teamtaken, een uitdagende leer- en werkomgeving.
Je komt te werken bij de sector Zorg en Welzijn, opleiding zorgtechnicus, op de locatie Kerkelveldlaan te Roermond.
De vacature betreft een omvang van 0,4 fte tot 0,6 fte, het aantal werkdagen is nader te bepalen.
Kijk op de website voor meer informatie over deze opleiding: https://www.gildezorgcollege.nl/opleidingen/zorgtechniek/zorgtechnicus/

Jouw talent en ambitie:
Je hebt de vaardigheid om jouw kennis over te brengen op onze studenten. Je hebt kennis van medische apparatuur én bent op de hoogte van innovatieve ontwikkelingen op dit gebied. Bij voorkeur heb je ervaring met lesgeven en/of ben je in het bezit van een tweedegraads lesbevoegdheid, maar als jij een sterke professional bent die zichzelf voor de klas ziet staan en bereid is tot het volgen van een opleiding, dan ontvangen we jouw sollicitatie ook graag. 
En verder heb je:

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • De vaardigheid om zowel een team te versterken als het nemen van initiatief;
  • Gedegen kennis over brede ICT-generieke onderwerpen als LAN / WAN (op componenten-niveau) en globale functies;
  • Affiniteit op het gebied van Arduino, Raspberry en IoT is gewenst, evenals het kunnen vertalen en toepassen van nieuwe ontwikkelingen.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. De startdatum is in overleg, liefst zo snel mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Raymond Vaessen, Teammanager Gilde Zorgcollege, via telefoonnummer +31 6 10785787 .
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 18 oktober 2018in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken
De gesprekken vinden plaats op 25 of 26 oktober 2018.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.