Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Financiële Administratie

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Limburg

Ben jij gestructureerd, accuraat en niet bang om initiatief te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!De dienst FAZ is op zoek naar een enthousiaste collega met ruime kennis en ervaring op het gebied van financiële administratie.

Wat ga je doen als medewerker bij de financiële administratie?
Als financieel medewerker zijn je belangrijkste taken debiteurenbeheer, verwerken van verkoopfacturen, debiteurenbewaking, het verwerken van bankafschriften, kasstaten en kostendeclaraties. Daarnaast kun je incidenteel ook worden ingezet op andere voorkomende werkzaamheden van de administratie zoals crediteurenbeheer en grootboekadministratie. Vanuit deze invalshoeken heb je zowel telefonisch als schriftelijk contact met interne en externe klanten.
Je komt te werken bij de dienst FAZ op de locatie Kasteel Hillenraedtstraat te Roermond.

Jouw talent en ambitie:
je hebt een afgeronde financieel / economische opleiding op minimaal mbo niveau;
je bent klantgericht, oplossingsgericht en nauwkeurig;
je bent integer en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
Je bent communicatief sterk, flexibel en resultaatgericht;
je durft initiatief te tonen en jezelf te ontplooien;
Je kunt goed zelfstandig werken en bent ook een teamplayer;
bij voorkeur heb je kennis van Pro Active en AFAS.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen opwww.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
Een van onze collega’s heeft intern een nieuwe uitdaging gevonden en dus zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tot en met 31 juli 2019, startdatum in overleg (liefst zo snel mogelijk). De omvang is 0,6 fte, verdeeld over drie werkdagen. Je komt in dienst bij Gilde Contract. Het salaris is ingedeeld in schaal 5 van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform ons eigen arbeidsvoorwaardenreglement.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Petra Berndsen-Vreijsen, Coördinator Financiële Administratie via telefoonnummer +31 6 22111994 of via e-mail: p.vreijsen@rocgilde.nl.  

Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar:solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 18 november 2018  in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken
De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 26 november 2018.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.