Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Stagiair Social Media

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Ben jij die creatieveling die helemaal into social media is én weet je alles over de juiste inzet van Facebook, Instagram en andere kanalen? Dan is dit de stageplek voor jou!

Wat ga je doen als stagiair social media?

Wij zijn op zoek naar een vlotte en doelgerichte stagiair Social Media.

In deze stage denk je mee over de social media strategie van Gilde Opleidingen.

Je creëert samen met je collega’s de content en beheert via de publishing tool al onze uitingen van informatie campagnes, gebeurtenissen, nieuws en inspiratie. Er is dus veel ruimte voor jouw input en creativiteit!

Je komt te werken bij de afdeling Communicatie en Studentenzaken in Roermond.

Jouw talent en ambitie:

Jij bent een vriendelijke en communicatief zeer sterke persoonlijkheid met een flinke portie lef.. Jij draait je hand niet om voor het plaatsen van een snelle, krachtige post tussen de bedrijven door.

Ook ken je de trends op het gebied van social media marketing en bij voorkeur heb je affiniteit met het onderwijs.

Je volgt je een media/communicatie gerelateerde opleiding op HBO niveau en bent op zoek naar een meewerk of onderzoekstage (met de mogelijkheid om minimaal 20 uur per week mee te werken)

Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen opwww.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod

We bieden je een interessante stage voor maximaal zes maanden. De startdatum is in overleg, zo snel mogelijk. Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Thijs Metsemakers, hoofd Studentenzaken en Communicatie, via telefoonnummer 

+31 6 51152840

 .

Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar:

solliciteren@rocgilde.nl
Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken

De gesprekken worden op korte termijn gepland.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.