Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Leden voor de Raad van Toezicht

Werkgever:LLTB en CITAVERDE college
Plaats:Roermond

Binnen de Raad van Toezicht van CITAVERDE College ontstaan op korte termijn twee vacatures die op voordracht van de LLTB zullen worden ingevuld. LLTB en CITAVERDE College zijn daarom samen op zoek naar:

Twee bekwame en enthousiaste leden voor de Raad van Toezicht

 

CITAVERDE College is een onderwijsinstelling voor VMBO en MBO en volwassenenonderwijs en heeft zes verschillende locaties in Limburg. Leerlingen en volwassenen met interesse in de groene sector vinden bij het CITAVERDE College een passende opleiding. Wij leveren leerlingen af die doorgaan en helpen in de ontwikkeling naar economisch en ecologisch bloeiende regio’s. CITAVERDE College loopt voorop in vakmanschap en ondernemerschap en zorgt daarmee voor een beter, mooier en leuker leven. Daarbij werkt het CITAVERDE College veel samen met regionale partners in onderwijs, maatschappelijke organisaties, overheden en de beroepspraktijk. Kijk voor meer informatie ook op www.citaverde.nl.

Functies

Binnen de Raad van Toezicht bestaan op korte termijn twee vacatures die op bindende voordracht van de LLTB zullen worden ingevuld. De LLTB is vertegenwoordigd in de Selectie- en Benoemingscommissie Raad van Toezicht. Er worden kandidaten gezocht met ervaring in en uitgebreide kennis van de ontwikkelingen in de brede agrarische sector. Lidmaatschap van de LLTB is geen vereiste. De Raad van Toezicht houdt toezicht op het beleid van de bestuurders en op de algemene gang van zaken binnen de organisatie. De Raad van Toezicht bestaat uit 5 leden met een duidelijke portefeuilleverdeling en participatie in een aantal commissies. Daarnaast beschikt elk lid van de Raad van Toezicht over ervaring om de hoofdlijnen van het totale beleid te beoordelen.

Wij komen graag in contact met kandidaten die zich herkennen in het volgende algemene profiel:

  • academisch werk- en denkniveau;
  • inzicht in de eisen die kwaliteit, doelmatigheid en continuïteit aan een organisatie als CITAVERDE College stellen;
  • verankering in de regio Zuidoost Nederland;
  • voldoende inzicht in taken en rollen tussen Raad van Toezicht en bestuurders en bekend zijn met de huidige visie op governance in maatschappelijke organisaties;
  • De capaciteit om de bestuurders met raad en als klankbord ter zijde te staan;
  • integriteit, verantwoordelijkheidsgevoel en een onafhankelijke opstelling;
  • het vermogen om in teamverband te functioneren;
  • in staat zijn tot kritische zelfreflectie.

Is uw belangstelling gewekt?

Stuur dan uw sollicitatiebrief en CV vóór 25 januari 2019 naar CITAVERDE College, t.a.v. Theo Hendrikx, Hoofd P&O, Postbus 569, 6040 AN Roermond, of mail naar hr@citaverde.nl. Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met Jan-Pieter Janssen, voorzitter College van Bestuur, telefoonnummer: 0475-389160 of via e-mail: bestuur@citaverde.nl.  

Kennismakingsgesprekken worden gepland op donderdag 21 maart a.s. vanaf 16.00 uur.

Acquisitie t.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

KIJK OOK OP WWW.LLTB.NL WWW.CITAVERDE.NL