Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Assemblagemedewerker

Werkgever:Randstad
Plaats:Roermond

VACATURE ASSEMBLAGEMEDEWERKER | DAGDIENST | 40 UUR| PER DIRECT| LANGERE TIJD | OMGEVING ROERMOND

HET BEDRIJF
Je komt te werken binnen een productiebedrijf in de in de omgeving van Roermond. Het is een bedrijf met een prettige werkomgeving waar een collegiale en informele sfeer heerst met korte interne lijnen.

WAT ZIJN JE TAKEN?
Je zult voornamelijk bezig zijn met het assembleren van zeilen, hierbij dien je secuur te werk te gaan! Dit proces voer je samen met een collega uit, dus er is een gedegen inwerkproces. Daarnaast zijn er ook verschillende productieafdelingen binnen het bedrijf, dus mocht je technisch zijn aangelegd en graag willen doorgroeien - behoort dit tot de mogelijkheden!

JOUW PROFIEL
Je hebt een technisch inzicht, je bent handig en pakt snel werk op. Bij voorkeur heb je werkervaring in een technische functie als bijvoorbeeld operator of assemblage medewerker. Sleutel je bijvoorbeeld graag aan auto's, maak je je eigen veranda of heb je andere technische hobby's? Dan sluit dit ook aan bij deze vacature! Twijfel je hierover? Neem dan contact op met ons via onderstaande gegevens.

VOORWAARDEN
Je ontvangt (een marktconform) salaris op basis van je opleiding en ervaring. Reiskosten worden vergoed. Daarnaast is de vacature voor de langere termijn. Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie. Solliciteren kan uitsluitend via de blauwe 'solliciteer" knop. Vragen? Neem dan contact op met Myrthe via myrthe.schols@nl.randstad.com of bel, SMS of WhatsApp via +31 6 53886724.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:40

Contract:tijdelijk