Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Assistent Teamleider

Werkgever:Randstad
Plaats:Roermond

ASSISTENT TEAMLEIDER| ERVARING VEREIST | €2250,- BRUTO PER MAAND PLOEGENDIENST | 40 UUR & LANGERE TIJD | PER DIRECT | OMGEVING ROERMOND

Word jij enthousiast van het werken in de productie en vind jij het daarnaast leuk om mensen aan te sturen? Ga dan aan de slag als assistent teamleider bij een productie bedrijf (kunststofindustrie) in de omgeving van Roermond! Je komt te werken binnen een gezellig team en verdient daarnaast een goed salaris. Klinkt leuk? Lees dan snel verder!

?

HET BEDRIJF & DE FUNCTIE

Je komt te werken binnen een productiebedrijf in de omgeving van Roermond. Zij specialiseren zich in de productie van verschillende kunststoffen. Je zult voornamelijk een aansturende functie gaan bekleden, waarbij je de werkzaamheden elke dienst communiceert met de teamleider. Daarnaast zorg je ook voor de begeleiding van nieuwe medewerkers en voer je kleine ombouwingen uit aan de machines. Het proces bewaak je van kwaliteit, waarbij je controles en meting verricht waar nodig. Op voorgeschreven tijdstippen vul je de productieformulieren in, waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt. Daarnaast ben je in staat voortgang van het productieproces in de gaten te houden, waarbij je met behulp van randvoorwaarden de juiste product en klant gerichte oplossing produceert.


JOUW PROFIEL

Je hebt ervaring als machinebediende en daarnaast ervaring als assistent teamleider en/of een leidinggevende rol. Bij twijfel, neem dan contact op met Myrthe via+31 475 426 800 of +31 6 53886724.

VOORWAARDEN

Je ontvangt (een marktconform) salaris op basis van je opleiding en ervaring. Reiskosten worden vergoed. Daarnaast is de vacature voor de langere termijn. Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie. Vragen? Neem dan contact op met Myrthe viamyrthe.schols@nl.randstad.com of bel, SMS of WhatsApp via +31 6 53886724.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:40

Contract:tijdelijk