Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Machinebediende

Werkgever:Randstad
Plaats:Roermond

MACHINEBEDIENDE | ERVARING IS NIET VEREIST - TECHNISCHE AFFINITEIT WEL | €11,00 BRUTO PER UUR | DAGDIENST | 40 UUR & LANGERE TIJD| PER DIRECT| | OMGEVING ROERMOND

Word jij enthousiast van het werken in de productie en vind jij het daarnaast leuk om machines te bedienen en om te stellen? Ga dan aan de slag als machinebediende bij een productie bedrijf (kunststofindustrie) in de omgeving van Roermond! Je komt te werken binnen een gezellig team en verdient daarnaast een goed salaris. Klinkt leuk? Lees dan snel verder!

?

HET BEDRIJF & DE FUNCTIE

Je komt te werken binnen een productiebedrijf in de omgeving van Roermond. Zij specialiseren zich in de productie van verschillende kunststoffen. Dit bedrijf heef ook een logistieke afdeling en dat is de plek waar jij aan de slag gaat! Op deze afdeling staan namelijk verschillende machines die jij zult gaan bedienen. Hier controleer en verpak je het eindproduct, waarbij je zorg draagt voor de kwaliteit. Om de kwaliteit te waarborgen stel je de machine zodanig bij (denk hierbij aan temperatuur, snelheid en druk). Daarnaast voer je ok kleine ombouqingen uit en ben jij verantwoordelijk voor de gehele machine. Alle aanwijzingen en tekeningen zijn in de Nederlandse taal, dus deze moet je goed beheersen.

JOUW PROFIEL

Je hebt ervaring als machinebediende en is daarbij een pré als je ervaring hebt met het rijden van een heftruck. Dit is echter geen vereiste! Mocht je geen ervaring hebben als bijvoorbeeld automonteur, technisch medewerker of andere technische beroepen, kom je ook in aanmerking voor deze functie! Bij twijfel, neem dan contact op met Myrthe via+31 475 426 800 of +31 6 53886724.

VOORWAARDEN

Je ontvangt (een marktconform) salaris op basis van je opleiding en ervaring. Reiskosten worden vergoed. Daarnaast is de vacature voor de langere termijn. Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie. Vragen? Neem dan contact op met Myrthe viamyrthe.schols@nl.randstad.com of bel, SMS of WhatsApp via +31 6 53886724.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:40

Contract:tijdelijk