Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Machinebediende

Werkgever:Randstad
Plaats:Roermond

PRODUCTIEMEDEWERKER/MACHINEBEDIENDE/OPERATOR | FULLTIME | LANGERE TIJD | EVENTUEEL DIRECT OP CONTRACT BIJ BEDRIJF | 2 PLOEGEN OF DAGDIENST

Op zoek naar een uitdagende baan in de productie? Ga dan aan de slag als machinebediende bij productiebedrijf in de houtverwerkende industrie in de omgeving van Roermond!
Wij hebben op dit moment verschillende functies beschikbaar, verdeeld over twee afdelingen. De afdelingen met de daarbij behorende taken zijn hieronder omschreven:
 

Machinebediende / instellen van machine's
Je zult je hier voornamelijk bezig houden met het handmatig in- en omstellen van machine's. Let op! Mechanisch moet je hier ook het een en ander instellen, maar dit is echt een combinatie functie. Hierbij controleer je diverse machine's en uiteindelijk ook lijnen. Daarnaast signaleer je kleine storingen direct en verhelp je deze voordat het proces wordt onderbroken.

Ben jij de perfecte kandidaat?
Wij zijn op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen wilt steken, affiniteit heeft met de houtsector en werkzaam is geweest in een technische functie. Ook werk je nauwkeurig en beheers je de Nederlandse taal volledig. Er is de mogelijkheid om op termijn een heftruck certificaat te behalen. De werktijden zijn in dagdienst of 2 ploegen systeem (afhankelijk van de functie). De dagdienst is van 08.00 - 17.00 uur. Bij een 2 ploegen systeem betekend dit dat je elke week van maandag tot en met vrijdag een wisselende dienst hebt, namelijk ochtend- (06.30 - 14.30 uur) of middagdienst (14.30 - 23.00 uur) hebt. Twijfel je of jouw CV aansluit bij deze vacature? Neem dan contact op met Myrthe via +31 6 53886724

Voorwaarden
Werken via Randstad betekent naast salaris en toeslagen ook aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan korting op je fitnessabonnement, je zorgverzekering en weekendjes weg. Daarnaast draagt Randstad zorg voor de opbouw van 25 vakantiedagen per jaar, 8% vakantiegeld en (op termijn) pensioen. Om je werk goed te doen vinden wij het belangrijk dat je de juiste bijscholing kunt volgen, dus ook dit regelen en bekostigen wij (deels) voor jou!

Enthousiast?
Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via de sollicitatie knop! Vragen? Neem dan contact op met Myrthe via myrthe.schols@nl.randstad.com of door te bellen, SMSen of WhatsAppen via +31 6 53886724.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:40

Contract:tijdelijk