Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Magazijnmedewerker

Werkgever:Randstad
Plaats:Roermond

MAGAZIJNMEDEWERKER | ERVARING IS NIET VEREIST | €11,00 BRUTO PER UUR | DAGDIENST | 40 UUR & LANGERE TIJD| PER DIRECT| | OMGEVING ROERMOND

Word jij enthousiast van het werken in de logistiek en ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de omgeving van Roermond? Ga dan aan de slag als magazijnmedewerker bij een productie bedrijf (kunststofindustrie) in de omgeving van Roermond! Je komt te werken binnen een gezellig team en verdient daarnaast een goed salaris. Klinkt leuk? Lees dan snel verder!

?

HET BEDRIJF & DE FUNCTIE

Je komt te werken binnen een productiebedrijf in de omgeving van Roermond. Zij specialiseren zich in de productie van verschillende kunststoffen. Dit bedrijf heef ook een logistieke afdeling en dat is de plek waar jij aan de slag gaat! Hier maak je onder andere orders verzendklaar, hou jij je bezig met voorraden, verzorg je het interne transport en ben je daarnaast ook nog bezig met het laden/lossen van vracht. Het orderpicken voer je uit met behulp van lijsten en een reachtruck. Het is daarom prettig dat je enige ervaring hebt met het rijden van een reachtruck. Naast het orderpicken voer je ook steekproefsgewijs kwaliteitscontroles uit. Ook ondersteun je de productie afdeling van het toeleveren van grondstoffen en ben je hier wederom bezig met voorraad opnames.
Alle aanwijzingen en tekeningen zijn in de Nederlandse taal, dus deze moet je goed beheersen.

JOUW PROFIEL

Je hebt ervaring als magazijnmedewerker en is daarbij een pré als je ervaring hebt met het rijden van een reachtruck. Dit is echter geen vereiste! Mocht je geen ervaring hebben als logistiek medewerker is dat ook geen probleem! Bij twijfel, neem dan contact op met Myrthe via+31 475 426 800 of +31 6 53886724.

VOORWAARDEN

Je ontvangt (een marktconform) salaris op basis van je opleiding en ervaring. Reiskosten worden vergoed. Daarnaast is de vacature voor de langere termijn. Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie. Vragen? Neem dan contact op met Myrthe viamyrthe.schols@nl.randstad.com of bel, SMS of WhatsApp via +31 6 53886724.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:40

Contract:tijdelijk