Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Monteur

Werkgever:Randstad
Plaats:Roermond

Werk jij of wil je graag werken in een van bovenstaande functies? Goed nieuws, wij zijn voortdurend op zoek naar vakmensen die willen werken als storings-, onderhouds-, service-, elektro- of mechatronica monteur!

Wij zijn Elise Fick, Shirley Kenens en Manja Geurts en wij zijn specialisten bij Randstad Techniek. Wij brengen je graag in contact met ons netwerk binnen Noord Brabant en Limburg dat bestaat uit grote en kleine bedrijven in de techniek (denk aan VDL, Neways, NTS, Panalytical en Defensie).

Zo zijn er mogelijkheden in de (high-tech) machinebouw, carrosserie, elektronica en productie en kun jij aan de slag van beginnend assemblage medewerker tot hoofd TD. Gezien de schaarste van deze vakmensen werken wij vanuit jou! Wij zoeken de functie en het bedrijf dat aansluit bij jouw wensen en eisen.
Wil jij bijvoorbeeld in dagdienst werken of juist in ploegen? Wil jij in een cleanroom werken of juist in buitendienst? Alle mogelijkheden zijn er en ik spreek ze graag met jou door.

Wij zijn er van overtuigd dat wanneer jij ervoor openstaat om met ons het gesprek aan te gaan, wij op zeer korte termijn een passende werkplek voor jou hebben gevonden. Dan hebben wij het niet over kortlopende projecten, maar een werkplek voor langere tijd.

Wanneer jij werkt via Randstad Techniek ontvang jij:

  • Opleidingsmogelijkheden
  • Pensioenregeling
  • Korting op jouw zorgverzekering (via Zilveren Kruis Achmea)
  • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel (waar je korting ontvangt op elektronica, uitjes, kleding en meer)
  • Perspectiefverklaring na 1 jaar

Mocht jij overigens nog niet over de toch vaak vereiste diploma's of certificaten beschikken dan kunnen wij jou ook helpen met het vinden van een geschikte cursus of BBL-opleiding. Kijk bijvoorbeeld eens rond op de Randstad Vakschool Techniek pagina, daar kun je alle informatie over de opleidingsmogelijkheden vinden.

Wil jij het gesprek met mij aangaan? Wacht dan niet en neem contact op door hieronder op de knop 'solliciteren' te klikken of stuur jouw CV en motivatie naarmanja.geurts@nl.randstad.com, dan neem ik binnen 24 uur contact met jou op! Heb je nog vragen? Dan ben ik bereikbaar op +31 6 53282656. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:40

Contract:tijdelijk