Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Operator leerling

Werkgever:Randstad
Plaats:Maasbracht

BBL leerling - operator in opleiding - procesoperator B - 3 ploegen

Wil jij eindelijk je diploma in de procestechniek halen? OF wil jij die stap maken richting de procestechniek, maar lukt dat steeds niet? Dan is dit jouw kans!!! De Heus Voeders in Maasbracht zoekt 2 leerling operators die het BBL traject bij hun willen volgen. De persoon die ze zoeken is iemand die verder wil leren en zich wil ontwikkelen tot een allround procesoperator.

Wat ga je doen als Procesoperator?
Je bedient de grotendeels computergestuurde productie-installaties. Daarnaast voer je de kwaliteitscontrole uit van de grondstoffen. Verder verricht je eerstelijns onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden op basis van het kwaliteitshandboek. Je zorgt voor de bemonstering en beoordeling van de kwaliteit van het eindproduct en stuurt deze bij waar nodig. Als procesoperator maak je onderdeel uit van de afdeling Productie Maasbracht en je rapporteert aan de productiechefs. In de opleiding begin je wel als leerling en ga je deze werkzaamheden gaande weg oppakken en ontwikkelen.

Hoe gaat de opleiding in zijn werk?
Je draait fulltime mee in de ploegendienst en ga je buiten je diensten om naar de les (locatie Weert). Dit betekend dat je een BBL opleiding doet in een shiftconstructie. De gehele ochtend en middag is een docent aanwezig is op locatie om 2x per dag les te geven. Zo kun je fulltime werken, volledig salaris krijgen en toch je opleiding behalen! Naast je leraar en Randstad Procestechniek heb je ook nog een begeleider van Randstad Vakschool die verschillende ontwikkelgesprekken met je voert.

De eisen om in aanmerking te komen voor deze kans:
- Ervaring als operator, machinesteller, productiemedewerker, assemblagemedewerker of kok is een pré.
- MBO2/3 werk/denk niveau.
- Rijbewijs auto/motor en eigen vervoer.
- Woonachtig in omgeving Maasbracht.
- Bereid om te werken in 3 ploegen.
- Zelfstandig leervermogen.
- Gemotiveerd.
- Communicatief vaardig.

De procedure:
- Als je interesse heb in de opleiding kun je solliciteren via de site, mailen of bellen.
- Na dat contact bel ik je voor een klein telefonisch gesprek.
- Na het telefoongesprek sturen we je een technische test. Deze kan je rustig thuis maken en is ongeveer een klein uurtje van je tijd. Dit doen we om te kijken wat je technische niveau is.
- Na een positieve test nodigen we je uit voor 2 sollicitatiegesprekken bij Randstad Techniek.
- Na de 2 positieve gesprekken maak je nog een intredetoest van de opleider Technicom. En hierna kun je op sollicitatiegesprek bij je nieuwe technische werkgever!

Heb je alles succesvol en positief afgerond, dan kun je in november starten met je opleiding tot procesoperator A of B! Een betaalde baan inclusief een opleiding. Waar vind je dat nog????

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:40

Contract:vast