Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Servicemonteur in buitendienst gezocht!

Werkgever:Randstad
Plaats:Roermond

Ben jij een ervaren servicemonteur, werk jij graag in buitendienst en ben jij ook zo'n fan van schoon drinkwater? Dan hebben wij de ideale nieuwe werkgever voor jou, namelijk: WML, de waterleidingmaatschappij van Limburg!

WML produceert en levert jaarlijks 72 miljard liter fris, helder en betrouwbaar drinkwater aan circa 530.000 huishoudens en 15.000 bedrijven in Limburg. Kwaliteit, gemak, lage kosten, betrouwbaarheid en service staan daarbij voorop. WML is een ambitieuze organisatie en werkt met moderne technologieën. Hun uitdaging is het garanderen van de drinkwaterkwaliteit en -levering voor alle Limburgers, nu en in de toekomst.

Om dat voor elkaar te krijgen heeft WML jou nodig! Jij als ervaren servicemonteur. Deze functie is echt buitenwerk. Jouw dag start rond 8 uur met een kop koffie op een afgesproken punt met jouw team. Daar spreken jullie de dag door en vanuit daar vertrekken jullie naar de locatie. Jij gaat van plek naar plek in weer en wind. Dit houdt in dat jij veel vrijheid maar ook verantwoordelijkheid hebt. Jij bent verantwoordelijk voor het aanleggen van leidingen, preventief onderhoud en je communiceert hierover met alle betrokkenen.

Als servicemonteur bij WML zien wij graag:

  • Een MBO niveau 2/3 opleiding eerste/tweede monteur distributie water of vergelijkbaar, of de bereidheid om deze te volgen
  • 1-3 jaar relevante werkervaring, dit kan ook het beheren/repareren van andere netwerken zijn zoals gas of elektriciteit
  • Representativiteit en communicatieve vaardigheid
  • Goed samen en zelfstandig kunnen werken

Daar tegenover staat dat jij een salaris ontvangt van tussen de €2200,- en €2855,- bruto (afhankelijk van leeftijd en ervaring). Daarnaast krijg je (ook niet onbelangrijk) koffiegeld, voor die nodige bakjes door de dag heen.

Dus, neem de leiding en solliciteer direct door hieronder op de knop 'solliciteren' te klikken of stuur jouw motivatie en CV naarhanneke.arets@nl.randstad.com. Met vragen/opmerkingen kun je bellen naar +31 6 20494720, dan sta ik je graag te woord. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:40

Contract:tijdelijk