Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Teamleider/meewerkend voorman

Werkgever:Randstad
Plaats:Roermond

TEAMLEIDER PROCESINDUSTRIE | ERVARING VEREIST | €2500,- BRUTO PER MAAND PLOEGENDIENST | 40 UUR & LANGERE TIJD | PER DIRECT | OMGEVING ROERMOND

Word jij enthousiast van het werken in de productie en vind jij het daarnaast leuk om mensen aan te sturen? Ga dan aan de slag als teamleider bij een productie bedrijf (kunststofindustrie) in de omgeving van Roermond! Je komt te werken binnen een gezellig team en verdient daarnaast een goed salaris. Klinkt leuk? Lees dan snel verder!

?

HET BEDRIJF & DE FUNCTIE

Je komt te werken binnen een productiebedrijf in de omgeving van Roermond. Zij specialiseren zich in de productie van verschillende kunststoffen. Je zult voornamelijk een aansturende functie gaan bekleden, waarbij je de werkzaamheden elke dienst communiceert met de operators. Daarnaast zorg je voor het verloop van d eprodctie van extruders en biten de dagdienst spuitgietmachines. Bij het inrichten van de machines hou je rekening met de kwaliteitseisen van het product, waarbij je zo nodig de machine instellingen en/of machine planning aanpast. Dit is uiteraard in constant overleg met de assistent teamleider. Daarnaast voer je kleine ombouwingen uit, analyseer je de oorzaak van storingen/kwaliteitseisen.

ook ben je het aanspreekpunt wat betreft het functioneren vande medweerkers en voer je periodiek functioneringsgesprekken. Deze werkzaamheden voer je in overleg uit met HR en de assistent teamleider.


JOUW PROFIEL

Je hebt ervaring als teamleider en/of een leidinggevende functie bekleed. Bij twijfel, neem dan contact op met Myrthe via+31 475 426 800 of +31 6 53886724.

VOORWAARDEN

Je ontvangt (een marktconform) salaris op basis van je opleiding en ervaring. Reiskosten worden vergoed. Daarnaast is de vacature voor de langere termijn. Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie. Vragen? Neem dan contact op met Myrthe viamyrthe.schols@nl.randstad.com of bel, SMS of WhatsApp via +31 6 53886724.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:40

Contract:tijdelijk