Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Eerste Verantwoordelijk Verzorgende (32 uur per week)

Werkgever:Sevagram
Plaats:Limburg

De temperaturen zijn flink gedaald, tijd voor een winterjas, de sjaal en de muts, maar misschien ook wel een stap naar een nieuwe, warme uitdagende plek?

Sevagram is voor geriatrisch revalidatiecentrum Plataan op zoek naar nieuwe collega’s met passie voor GRZ. Wij zoeken:

Eerst Verantwoordelijke Verzorgende

Werken voor mensen die onze aandacht, hulp en zorg nodig hebben. Jij houdt ervan. Tijd om elkaar te leren kennen!

Wat je doet
Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) bij Sevagram heb je een boeiende en afwisselende baan, waar heel veel bij komt kijken. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en familie als het gaat om zorgverlening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de continuïteit ervan. Je werkt mee in de dagelijkse verzorging en coördineert de multidisciplinaire zorg van maximaal tien cliënten. Dit alles gebeurt op basis van het Planetree-concept dat in de hele organisatie centraal staat.

Dit ben jij
Omdat je in deze functie ook te maken krijgt met de psychische en sociale aspecten van de zorg is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat. Dagelijks voer je gesprekken met cliënten. Deze kunnen gaan over de zorg zelf, maar ook betrekking hebben op alledaagse onderwerpen. Als EVV-er creëer je een vertrouwensrelatie met de cliënt en doet er alles aan deze in stand te houden. Sociale vaardigheden, met name tact en hulpvaardigheid, zijn van belang bij het ondersteunen van cliënten.

Dit breng je mee

  • Afgeronde opleiding verzorgende IG niveau 3, aangevuld met de opleiding specialisatie EVV of de bereidheid om de opleiding EVV intern te volgen;
  • Bereidheid tot werken in alle voorkomende diensten;
  • Kun je tenslotte de verplichte VOG overleggen? Lees dan snel ons aanbod!

Waar kom je te werken
Klik hier voor uitgebreide informatie, een virtuele rondleiding en een foto-impressie van geriatrisch revalidatiecentrum Plataan.

Wat kunnen wij jou bieden

  • Een fijne werkplek, ruimte voor innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling;
  • Parttime dienstverband van 32 uur per week en direct een vast dienstverband;
  • Salaris conform FWG 40, cao VVT (maximaal € 2.870,58 op basis van 36 uur);
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een WGA-hiaatverzekering en een ruime regeling meerkeuze arbeidsvoorwaardenVakantietoeslag, eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.

Aan de slag bij Sevagram
Zet jij je graag in voor ouderen en wil je hen een mooie dag bezorgen? Dan zit je bij Sevagram goed! Sevagram is een innovatieve en betrokken zorgorganisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. Creëren van een thuisgevoel, leveren van mensgerichte zorg en altijd een paar stappen vooruit. Kijk jij graag verder dan de gebruikelijke kaders en word jij vrolijk van onze creatieve manier van zorg verlenen? Dan worden wij vrolijk van jou!

Ja, ik wil deze baan!
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staan wij je graag te woord!