Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Financieel Assistent, 40 u p/wk

Werkgever:Start People
Plaats:Roermond
Beknopte omschrijving
Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Roermond / Venlo zijn wij op zoek naar een fulltime Financieel Assistent. Je bent ook van harte welkom om te reageren wanneer je nog geen werkervaring op hebt gedaan in dit vakgebied. De Financieel

Beschrijving


Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Roermond / Venlo zijn wij op zoek naar een fulltime Financieel Assistent. Je bent ook van harte welkom om te reageren wanneer je nog geen werkervaring op hebt gedaan in dit vakgebied.


De Financieel Medewerker rapporteert aan de Controller en informeert deze over het verloop van het project. Desgevraagd communiceert hij/zij met de directie, interne afdelingen en vertegenwoordigers van externe organisaties. Hij/zij schat de waarde van informatie zodanig in dat hij/zij er van overtuigd is dat alle belanghebbenden geïnformeerd zijn. Het betreft een voltijd functie met kans op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever.


Taken en verantwoordelijkheden zijn:


  • Bijdrage leveren aan de maandelijkse managementrapportages; - Opstellen van kwartaal, half jaarlijks en jaarlijkse rapportages; - Zorgdragen voor de financiële verslaggeving; - Aansturen en coördineren (financial) audits; - Opstellen/beheren van accounting policies/manuals;  - Opstellen en beheren van audit- & control procedures; - Opstellen en beheren van Risk & Control matrix; - Implementatie en inrichting van Microsoft Dynamics AX (processen, rapporten, analyses, etc.); - Treasury-functie (kasstroomoverzichten-planning, financiering, garantielijnen); - Investeringsprojecten financieel opvolgen, ondermeer door rapportages en analyses.

Functie-eisen


  • Je hebt kennis van en interesse in IFRS en fiscaliteit (IB, Vpb, BTW, WKR, WKA etc.)

  • Je hebt kennis van en affiniteit met ERP systemen, bij voorkeur Dynamics AX;

  • Auditervaring binnen een/meerdere industriële (maak-) bedrijven;

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden

  • Een afwisselende full time functie voor de langere duur;
- Werken binnen een enthousiast team van collega's;
- Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden;
- Kans op een vaste baan bij goed functioneren.
Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan snel op deze functie!