Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Parttime Verantwoordelijke Cliëntbegeleider

Werkgever:Start People
Plaats:Echt
Beknopte omschrijving
Parttime begeleiden/verzorgen voor onbepaalde tijd in de omgeving Echt.

Beschrijving


Parttime begeleiden/verzorgen voor onbepaalde tijd in de omgeving Echt.

Functie-eisen


Verantwoordelijke cliënt begeleider.


Dat de verantwoordelijk voor de dagelijkse levensbehoeftes van onze bewoners in jou handen ligt schrikt jou niet af!!! Sterker nog dat is waarom je solliciteert naar deze functie.


Dank zij jou krijgen onze bewoners een gelukkige oude dag waarbij de dag zinvol en naar wens wordt ingevuld.


Je begeleid en ondersteunt elk individu op het gebied van wonen, werken, dag-invulling en ontspanning.


Je hebt passie voor je vak en al ervaring met mensen in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg of verpleegzorg. Je hebt een Mbo-opleiding afgerond richting de zorg (niveau 3 of 4)


Actie ondernemen zit je in het bloed en je gaat voor de mensen door het vuur! Elke dag weer zit je vol passie om de bewoners te begeleiden en te verzorgen in hun dagelijkse behoefte. Je bent eerlijk en oprecht naar de bewoners toe. Dingen die fout gaan worden door jou geanalyseerd en opgelost! Natuurlijk bied jij de juiste oplossing voor problemen want wij zoeken iemand die met helder verstand de dingen goed kan doorzien en verstandige oplossing weet te vinden. Wij bieden meeloopdagen aan voor kandidaten die serieus geïnteresseerd zijn in deze vacature.

Wat wij bieden

Wil jij werken in een organisatie die volop in beweging is en mogelijkheden biedt om je te blijven ontwikkelen? Dan bieden we je de kans op een jaar contract. Alleen de échte begeleiders met passie voor het vak kunnen hierop aanspraak maken. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Gehandicaptenzorg. De functie van Clientbegeleider is ingedeeld in functiewaarderinggroep 35 of 40 ,afhankelijk van je opleiding. Daarnaast een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, een collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.