Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent lichamelijke oefening

Werkgever:Tempo-Team
Plaats:Roermond

Heb jij ervaring als sportinstructeur en sta jij stevig in je schoenen dan zoeken wij jou !

Wat ga je doen?
Je geeft sport en spel lessen aan gedetineerden. Als sportinstructeur geef je, op basis van medische indicatie, aangepaste oefeningen en activiteiten aan gedetineerden en je activeert en stimuleert gedetineerden tot het volgen van hun lessen. Je organiseert sportactiviteiten voor gedetineerden buiten de reguliere lessen om en je bewaakt de fysieke veiligheid van gedetineerden. Je treedt daarnaast corrigerend op bij spanningen tussen gedetineerden en gedragsontsporingen teneinde escalatie te voorkomen.

En verder?
Een ander onderdeel van de functie is het verzorgen van dienstsport aan het vaste personeel. Je activeert en stimuleert je collega's tot het volgen van de lessen en tot deelname van sportactiviteiten buiten de inrichting. Je doceert zelfverdedigingstechnieken en Praktisch Penitentiair Optreden en je leert beschermende middelen te hanteren bij het penitentiaire optreden, je bewaakt de fysieke veiligheid van personeel tijdens dienstsport.

Wat krijg je van ons?
• Een detacheringsovereenkomst tot eind juli 2019 voor 25 tot 27 uur in de week. Met kans op verlenging.
• Salaris voor deze functie bedraagt minimaal €2503,80 en maximaal €3385,20 bruto per maand op basis van 36 uur.
• Een werkplek bij een topwerkgever met veel afwisseling. Geen dag is hetzelfde en je werkt regelmatige werktijden. In het weekend ben je vrij.
• Gratis opleidingen via Goodhabitz. Korting op verzekeringen via Centraal Beheer Achmea en de sportschool.
• Reiskostenvergoeding. OV wordt volledig vergoed en reis je met de auto dan krijg je een gedeeltelijke vergoeding.

Wat vragen wij van jou?
• Je beschikt over een mbo diploma sport en bewegen, CIOS of een diploma academie voor lichamelijke opvoeding. En beschikt bij voorkeur over erkende kwalificaties op het gebied van zelfverdedigings- en/of fitnesstechnieken en kunt deze toepassen in de praktijk.
• Je kunt praktisch penitentiair optreden doceren en je hebt kennis van de penitentiaire beginselenwet en dagprogramma's.
• Je weet hoe fitnessapparatuur werkt en bent Je bent vaardig in het lesgeven en begeleiden van mensen. Je kunt goed omgaan met mensen met ernstige gedragsproblemen.

Je kunt zonder problemen een VOG aanvragen.

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 485 321 620 of rijksoverheidzuidoost@tempo-team.nl.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:25

Contract:tijdelijk