Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Operator 2 ploegendienst Roermond

Werkgever:Tempo-Team
Plaats:Echt

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als operator in Echt, regio Roermond? Otter-Westelaken is op zoek naar jou. Lees verder en solliciteer direct!

Wat ga je doen als operator?

Denk aan het bedienen van mechanische machines, met de bijbehorende voorschriften erbij. Je produceert met deze machines PCB's en keramische substraten. Verlijmen, wirebonden of globtoppen horen bij je werkzaamheden. Je voert over deze vervaardigde producten visuele controles uit, maar ook met apparatuur. Bij kleine storingen los je die zelf op. Verder beheers je 4 van de 7 deelprossen bij het bedrijf en schrijft dagrapportage 's en administratie rondom het proces.

Jij als operator in?

  • Je moet minimaal in het bezit zijn van een afgerond MBO 3 diploma richting de techniek, Vapro B/C, of een diploma als mechanisch operator niveau 3.
  • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie binnen onze branche is een pré, je kunt een technische tekeningen lezen
  • Woonachtig in de omgeving van Echt en je wil graag in 2 ploegendienst werken!

Wat bieden we jou als operator in 2 ploegendienst?

Een baan als operator voor langere tijd binnen een productielocatie in Echt, regio Roermond. Concreet bieden we je de volgende punten:

  • Een salaris van € 2400 bruto per maand.
  • Ploegentoeslag van 13,3%
  • Baan in 2 ploegendienst, 6.00-14.00/ 14:00 - 22:00
  • Reiskostenvergoeding

Enthousiast over deze vacature operator dagdienst in regio Roermond, in Echt? Solliciteer dan via de knop of bel ons op+31 413 346 300 !
 

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:40

Contract:tijdelijk