Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Orthopedisch Medewerker

Werkgever:Unique
Plaats:Roermond
Beknopte omschrijving
Ben jij iemand die het liefst de hele dag met zijn handen bezig is? Ben jij secuur, creatief en technisch aangelegd? Dan ben jij het talent waarnaar wij op zoek zijn! Wij zoeken per direct een Orthopedisch Medewerk

Beschrijving


Ben jij iemand die het liefst de hele dag met zijn handen bezig is? Ben jij secuur, creatief en technisch aangelegd? Dan ben jij het talent waarnaar wij op zoek zijn! 


Wij zoeken per direct een Orthopedisch Medewerker (fulltime) voor een organisatie in Heythuysen, dat tussen Weert en Roermond ligt. Als Orthopedisch Medewerker zul jij in de werkplaats actief bezig zijn met het vervaardigen van orthopedisch schoeisel, denk aan (steun)zolen. Je levert dus een actieve bijdrage in het verbeteren van mensenlevens! Je draagt tevens de verantwoordelijkheid over de orderverwerking en supplementen/voorzieningen. Daarnaast bedien je machines en voer je visuele controles uit.


Na een interne inwerk- en trainingsperiode zul jij als zelfstandig Orthopedisch Medewerker aan de slag gaan.

Functie-eisen


Wekt bovenstaande functie-omschrijving jouw interesse? Lees dan snel of je voldoet aan onderstaande functie-eisen en solliciteer direct!


  • Je beschikt over ten minste MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent uiterst creatief en werkt graag met je handen;
  • Je bent hartstikke gemotiveerd en staat volledig open voor een interne opleiding om het vak te leren. Ervaring is een grote pré.

Wat wij bieden

Wij bieden je een structurele fulltime functie binnen een unieke, groeiende organisatie, waarbij de kans bestaat op een vast dienstverband. Salaris is geheel afhankelijk van leeftijd en ervaring.