Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Orthopedisch Medewerker

Werkgever:Unique
Plaats:Roermond
Beknopte omschrijving
Heb jij twee rechterhanden, ben je creatief en sta jij het liefst de hele dag in de werkplaats? Dan hebben wij de ideale functie voor je! Wij zoeken per direct een Orthopedisch Medewerker (fulltime) voor een organisatie in Heythuysen (tussen Weert e

Beschrijving


Heb jij twee rechterhanden, ben je creatief en sta jij het liefst de hele dag in de werkplaats? Dan hebben wij de ideale functie voor je!


Wij zoeken per direct een Orthopedisch Medewerker (fulltime) voor een organisatie in Heythuysen (tussen Weert en Roermond in). Als Orthopedisch Medewerker zul jij in de werkplaats actief bezig zijn met het vervaardigen van orthopedisch schoeisel, denk aan (steun)zolen. Je levert dus een actieve bijdrage in het verbeteren van mensenlevens! Je draagt tevens de verantwoordelijkheid over de orderverwerking en supplementen/voorzieningen. Daarnaast bedien je machines en voer je visuele controles uit.


Na een interne inwerk- en trainingsperiode zul jij als zelfstandig Orthopedisch Medewerker aan de slag gaan.

Functie-eisen


Wekt bovenstaande functie-omschrijving jouw interesse? Lees dan snel of je voldoet aan onderstaande functie-eisen en solliciteer direct!


  • Je beschikt over ten minste MBO werk- en denkniveau;

  • Je bent uiterst creatief en werkt graag met je handen;

  • Je bent hartstikke gemotiveerd en staat volledig open voor een interne opleiding om het vak te leren. Ervaring is een grote pré.

Wat wij bieden

Wij bieden je een structurele fulltime functie binnen een unieke, groeiende organisatie, waarbij de kans bestaat op een vast dienstverband. Salaris is geheel afhankelijk van leeftijd en ervaring. Als startend orthopedisch medewerker moet je denken aan €2.000-€2.300 b/m. Bij meer ervaring is een hoger salaris zeker bespreekbaar.