Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Salesmedewerker Binnendienst

Werkgever:Unique
Plaats:Roermond
Beknopte omschrijving
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin klantcontact, face to face als telefonisch, centraal staat? Denk jij in oplossingen ipv problemen? Hou je van diversiteit in werkzaamheden en ben jij graag de 'spin in het web' tussen zowe

Beschrijving


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin klantcontact, face to face als telefonisch, centraal staat? Denk jij in oplossingen ipv problemen? Hou je van diversiteit in werkzaamheden en ben jij graag de 'spin in het web' tussen zowel collega's als klant? Zoek je daarnaast meer diepgang in (materialen)kennis?  Lees dan snel verder om erachter te komen welke werkzaamheden, arbeidsvoorwaarden e.d. passen bij onze nieuwe vacature Sales Medewerker Binnendienst te Roermond!


Onze opdrachtgever heeft een landelijk netwerk van 43 vestigingen waarbij een efficiënte logistieke dienstverlening, in de bouw, centraal staat. 


1 van de 43 vestigingen is gelegen in Roermond en ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een nieuwe Salesmedewerker Binnendienst (vaste baan en structurele functie). 


Jij wilt een grote bijdrage leveren aan de efficiënte logistieke dienstverlening richting de klant. Dit doe je door veelvuldig contact te onderhouden met de klant. Dit gebeurd zowel telefonisch als face to face. In deze contacten creëer je diepgang om de specifieke klantwens te achterhalen.


Is deze klantwens duidelijk? Dan maak jij een passende offerte.


Is de offerte goedgekeurd? Dan blijf je het proces van A tot Z volgen.


Als de klant langskomt in de winkel sta jij hun tevens te woord en help jij met hun bestellingen; dit mag gerust gezamenlijk met een kop koffie!


Dit is een greep uit de diverse werkzaamheden die jij gaat verrichten in de functie van Salesmedewerker Binnendienst te Roermond. Is je interesse nog meer gewekt? Wij staan je graag telefonisch te woord: 0475-350075 of per mail: roermond@unique.nl

Functie-eisen


Jij bent iemand die gelukkig wordt van klantcontact. Daarnaast heb je affiniteit met de bouw in de breedste zin van het woord en heb je ervaring in de verkoop/sales het liefst met ervaring als binnendienst medewerker.


Daarnaast ben jij iemand die gelooft in oplossingen niet in problemen. Door jouw nieuwsgierigheid en empathie weet jij de klantvraag te achterhalen en zorg je er elke keer weer voor dat de klant met een tevreden glimlach de dag kan afsluiten.

Wat wij bieden

Wat wij, en de opdrachtgever jou bieden?


Een fulltime baan met een tussen € 2100,00 t/m max € 2800.00 euro per maand obv 40 urige werkweek


Werkbare dagen zijn van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren


Interne opleidingsmogelijkheden om kennis te vergroten waardoor jij nog succesvoller gaat worden in je werk!


Betrouwbaar, betrokken en bekwaam zijn hun 3 kernwaarden. Deze kernwaarden zorgen voor het echte teamgevoel en het gezamenlijk streven naar het doel om de voorkeurspartner in de bouw te zijn!