Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verkoopmedewerk(st)er Binnendienst

Werkgever:Unique
Plaats:Roermond
Beknopte omschrijving
Jij bent iemand die voor kwaliteit gaat. Je bent pas tevreden als jouw klanten voldaan en voorzien de deur uitlopen. Ben jij de commerciële topper die wij zoeken? Lees dan gauw verder!Voor een leuke bouwkundige organisatie&nbs

Beschrijving


Jij bent iemand die voor kwaliteit gaat. Je bent pas tevreden als jouw klanten voldaan en voorzien de deur uitlopen. Ben jij de commerciële topper die wij zoeken? Lees dan gauw verder!


Voor een leuke bouwkundige organisatie in Roermond zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Verkoopmedewerk(st)er Binnendienst!


Jouw dag start met een lekker kopje koffie en een gezamenlijk ochtendoverleg. Tijdens dit overleg bepalen jullie samen de doelstellingen voor die dag. Zodra de vestiging opent staat de eerste klant al aan de balie. Jij adviseert deze over zijn eventuele aankoop van bouwmaterialen. Niet veel later gaat de telefoon en krijg je de vraag om een offerte op te stellen voor een aannemer van een aankomend bouwkundig project in de omgeving. Tussendoor loop je door het magazijn en maak je orders gereed voor de klant. Aan het einde van de dag sluit je de winkel en weet jij wat de dagomzet is.


"Work hard, play hard!"

Functie-eisen


Jij bent iemand met ten minste MBO werk- en denkniveau. Bij jou is de klant altijd koning, zowel face-to-face als telefonisch. Je verkoopt o.b.v. advies en wint zo het vertrouwen van jouw klanten. Deze komen ook de volgende keer weer terug, voor jou! Indien jij reeds ervaring hebt vanuit werk en/of opleiding, dan is dit een absolute pré.

Wat wij bieden

In deze leuke commerciële functie bieden wij jou de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen in een vooraanstaand bedrijf in de bouwsector.


Je krijgt toegang tot de Academy van de organisatie, alwaar je verschillende trainingen kunt volgen om jouw materialenkennis en verkoopkunsten te vergroten.


Wij bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, dat afhankelijk zal zijn van je leeftijd, kennis en ervaring.


Bij goed functioneren bestaat mogelijk het uitzicht op een vaste aanstelling.