Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Poli-assistent Gynaecologie

Werkgever:Laurentius
Plaats:Roermond

‘Vrouw, kind en gezin, onze gezamenlijke passie in elke fase’ is onze visie samen met de kernwaarden aandacht, optimisme, deskundigheid en respect is dit de basis van ons handelen.

Wie ben jij?

Als poli-assistent gynaecologie ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten die binnenkomen op de poli. Tijdens het spreekuur heb je een ondersteunde rol en bereid je kleine ingrepen en onderzoeken voor. Je bent representatief en stelt je klantvriendelijk op. Je plant afspraken in en houdt de agenda van de gynaecologen bij. Daarnaast zorg je voor een vlekkeloze communicatie in het in- en externe telefoonverkeer. Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkings- en typevaardigheden zijn hierbij essentieel. Verder verricht je secretariële werkzaamheden zoals voorbereiding van het spreekuur en verricht je administratieve- en assisterende werkzaamheden. Je hebt passie voor je vak en draagt dit met veel enthousiasme uit naar patiënten en collega’s. Je draagt onze visie uit en laat dit terugkomen in jouw handelen.

Jouw nieuwe werkplek

Gynaecologie is een breed specialisme, op de poli worden door o.a. gynaecologen, echoscopisten, klinisch verloskundigen en fertiliteitsarts spreekuur gehouden. Ondersteuning wordt geboden door een enthousiast team van secretaresses, poli-assistenten en doktersassistentes. Het team staat voor kwaliteit, een goede samenwerking en klantgerichtheid. Wij zoeken daarom een collega die zich wil blijven ontwikkelen en met veel enthousiasme en passie ons team komt versterken. De poli gynaecologie maakt onderdeel uit van ons Moeder & Kind Centrum en per medio september 2019 verhuist de poli naar geheel vernieuwde polikliniek.

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal een afgeronde opleiding doktersassistent niveau 3
  • Aantoonbare secretariële en medisch assisterende ervaring in de zorg
  • Je bent bekend met medische terminologie
Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als poli-assistent gynaecologie. Je komt terecht in een team van enthousiaste medewerkers waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden jou een salaris ingeschaald in functiegroep 35 – volgens de cao ziekenhuizen en een tijdelijk contract voor gemiddeld 24 uur met de mogelijkheid dat deze uren en de duur van het contract uitgebreid worden. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie of heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kun je contact opnemen met Wieteke den Os, recruiter, telefoonnummer 0611380065. Tot 9 augustus 2019 kun je reageren via het sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats op 15 augustus in de middag, we willen je vragen hier rekening mee te houden.