Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundig Specialist - de nieuwe ggz

Werkgever:MET ggz
Plaats:Roermond

Ben jij een deskundige en gedreven verpleegkundig specialist mét pioniersmentaliteit? Iemand die behalve een echte vakvrouw of -man ook sterk is in het ontwikkelen van samenwerking met lokale organisaties en buurtinitiatieven? Wil jij de komende jaren met passie en vol energie samen met onze cliënten en professionals de principes van ”De Nieuwe ggz” verder uitwerken?

-1 -

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 Wie wij zijn

Op eigen kracht komen mensen meestal al een heel eind. Dit geldt ook voor mensen met psychische kwetsbaarheid, maar soms zijn er te weinig mogelijkheden om ontstane problemen zelfstandig op te lossen. Dan is MET ggz er.

Onze zorgprofessionals behandelen en begeleiden op maat, passend bij de zorg- en ondersteuningsbehoefte van de cliënt. MET ggz heeft het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van behandeling en begeleiding voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Alles wat we doen, is erop gericht om mensen zoveel mogelijk te laten herstellen in de eigen (woon)omgeving.

Samen met de cliënt, hun naasten, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste lijn naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar en wie weet, samen MET jou!

De Nieuwe ggz

 In “De Nieuwe ggz” werkt MET ggz met een aantal organisaties samen aan de psychische gezondheid in de wijk. Er ontstaan meer mogelijkheden voor inwoners om aan gezondheid te werken en daar zelf keuzes in te maken. Ervaringswerkers hebben een sleutelpositie in “De Nieuwe ggz. Er is nauwe samenwerking met o.a. huisartsen/POH ggz-en en welzijnsorganisaties. Verder ontplooien we initiatieven rondom preventie en zelfhulp.

Wat je gaat doen

 • Je helpt inwoners van de Donderberg met het werken aan hun psychische gezondheid. Je werkt nauw samen met de inwoner en zijn persoonlijk netwerk, het professioneel netwerk in de wijk en je maakt optimaal gebruik van de voorzieningen in de wijk. Als regiebehandelaar kun je verschillende rollen vervullen, je bent in staat aansluiting te vinden bij uiteenlopende unieke situaties.
 • Je vervult de rol van projectleider van de proeftuin “De Nieuwe ggz” en begeleidt het ontwikkelproces op operationeel, tactisch en strategisch niveau.
 • Je staat open voor nieuwe ideeën over psychische gezondheid en Je levert een actieve bijdrage aan onderzoek, kennisontwikkeling en kennisdeling, zowel binnen als buiten MET ggz.
 • Je helpt inwoners en hun naasten hun vragen en behoeften te formuleren en levert een bijdrage aan diagnostisch onderzoek.
 • Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en een professioneel netwerk in de wijk.
 • Je participeert in de crisisdienst van MET ggz als voorwacht;

Wie jij bent

 • Je bent een hbo- of B-verpleegkundige met een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist (MANP of GGZ-VS);
 • Je bent een pionier en je wilt voorop lopen bij nieuwe ontwikkelingen.
 • Je hebt ervaring met behandeling en begeleiding van de doelgroep;
 • Je bent een enthousiaste en gedreven teamspeler;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je werkt accuraat;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto.

Wat wij jou bieden

 Wij bieden je een afwisselende functie in een dynamische organisatie, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao ggz) en mogelijkheden voor bijscholing. De functie is ingedeeld in functiegroep 65 van de cao ggz (maximaal € 5.126,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we graag jouw cv en sollicitatiebrief tegemoet! Solliciteer via onderstaande button.

Meer weten?

 Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Martijn Koopmans, t:

+31 88 114 9494

of e:

mkoopmans@metggz.nlDeze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.