Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: 2 Begeleiders

Werkgever:St. Anna - onderdeel van Koraalgroep
Plaats:Heel

Over de locatie

De Koraal-locatie St. Anna in Heel is, naast Op de Bies en Maasveld, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.

Functieomschrijving

Zoek jij een vaste baan bij onze EMB-cliënten? Voor ons kernteam op Kastanjelaan 1 binnen de doelgroep EMB zoeken wij twee begeleiders die voor onbepaalde tijd aan de slag kunnen (een nieuwe collega voor 28 uur en een nieuwe collega voor 32 uur per week). Binnen een kernteam werk je op een vaste plek in een basisrooster. EMB = Ernstig Meervoudig Beperkt Deze cliënten hebben naast een ernstige verstandelijke beperking ook een fysieke beperking, waardoor een intensieve begeleiding en verzorging vereist is. Deze fysieke beperking is veelal een motorische en/ of zintuiglijke beperking. Hierbij is de fysieke beperking van dominant belang. Deze cliënten hebben ondersteuning nodig bij alles in het dagelijks leven. Hun dagbesteding richt zich voornamelijk op het ontwikkelen van enige zelfredzaamheid en op zintuiglijk ervaringsniveau.

Wij vragen

 • Je hebt een diploma Social work, Pedagogiek, SPW4, MMZ4 of een andere relevante HBO, MBO-3 of MBO-4 opleiding.
 • Als je in België woont: Je hebt een diploma Jeugd- en Gehandicaptenzorg, zorgkundige of gegradueerde in de orthopedagogie.
 • Je hebt specifieke ervaring met én je hart ligt bij onze doelgroep.
 • Je stemt de communicatie met en over de cliënt goed af met je collega’s.
 • Je blijft betrokken en aanwezig voor de cliënt, ook bij confronterend gedrag en zelfs als dit gedrag niet strookt met je eigen normen en waarden.
 • Je durft (fysieke) grenzen te stellen en daarnaar te handelen.
 • Je staat open voor feedback? Durf je ook anderen feedback te geven?
 • Je hebt het nodige zelfinzicht en bent je ervan bewust hoe cliënten kunnen reageren op jouw handelen.

Dienstverband

 • Je krijgt gelijk een vast contract aangeboden met een wettelijke proeftijd.
 • Als je een opleidingswens hebt zijn hiervoor mogelijkheden.
 • We bieden je sowieso een opleidingspakket met alle relevante trainingen voor het werken met complexe doelgroepen.
 • Je krijgt bij de start in je nieuwe baan een buddy om er voor te zorgen dat je goed wordt ingewerkt.
 • Wanneer de functie wordt uitgebreid met een passend aandachtsgebied, kun je mogelijk doorstromen van FWG 35 naar FWG 40.
Werktijden

Er wordt gewerkt in wisselende diensten.

Salaris

 • Jouw salaris is afhankelijk van je opleiding en toekomstige functie en is gebaseerd op FWG 35 of 40: o Voor FWG 35 is dit minimaal €1800 en maximaal €2675 bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring o Voor FWG 40 is dit minimaal €1898 en maximaal €2807 bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring
Aanvullende informatie

Wil je meer informatie omtrent deze vacature, neem dan contact op met de teamleider Anne Janssen, op telefoonnummer 06-12072841. Ben jij enthousiast? Dan zien we je gemotiveerde reactie graag tegemoet voor 29 juli 2019. Indien we je brief selecteren dan nodigen we je uit voor de selectiedag van donderdag 1 augustus 2019 zodat we jou beter leren kennen door o.m. rollenspellen, speeddates en verschillende opdrachten. Na afloop van onze selectieprocedure hopen we je te mogen verwelkomen!