Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ear Care Specialist

Werkgever:Start People
Plaats:Roermond
Beknopte omschrijving
Heb jij een zorg gerelateerde studie (bijna) afgerond? En ben jij de komende twee maanden beschikbaar voor een unieke tijdelijke klus? Onze opdrachtgever gaat een overheidsinstelling voorzien van gehoorbescherming. En daarom zijn wij op zoek naar m

Beschrijving


Heb jij een zorg gerelateerde studie (bijna) afgerond? En ben jij de komende twee maanden beschikbaar voor een unieke tijdelijke klus?


Onze opdrachtgever gaat een overheidsinstelling voorzien van gehoorbescherming. En daarom zijn wij op zoek naar mensen die opgeleid willen worden tot Ear Care Specialist.


In de aan jou toegewezen regio in Nederland, rijd jij rond in een huurauto om op locatie oorafdrukken te maken. Hoe en wat je precies moet doen leer je op de 4-daagse training. Na het behalen van deze training ben je officieel gecertificeerd om deze oorafdrukken te maken, ook handig voor later! Na het behalen van het certificaat loop je eerst een dag mee met een ervaren medewerker om daarna zelfstandig aan de slag te gaan.


Dus ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar de techniek achter de gehoorbescherming? En 32 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen


  • Je hebt een HBO zorg gerelateerde opleiding afgerond of je bent nog bezig met de opleiding;

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs (Auto wordt voor je geregeld);

  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

  • Je werkt secuur, zelfstandig, flexibel inzetbaar en communicatief vaardig;

  • Beschikbaar vanaf 17 september voor ongeveer 2 maanden.

Wat wij bieden

  • Interne opleiding als Ear Care Specialist. Dit is een training van 4 dagen en dit krijg je ook nog eens uitbetaald. De training start op 17 september in Wijchen;

  • Bruto uurloon van € 12,51;

  • Je krijgt een auto van de zaak om de locaties te bezoeken en deze mag je ook gedeeltelijk privé gebruiken;

  • Voor de interne communicatie ontvang je een telefoonvergoeding van € 25,- per maand en je reisuren worden ook vergoed.

  • De werkzaamheden beginnen tussen 1 -- 15 oktober en het project zal ongeveer 6 weken duren. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Klik dan op de sollicitatie-button om direct te solliciteren. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet en kijken uit naar een kennismaking! Bellen of mailen kan ook op: 088-0045810 of 5731@startpeople.nl.Solliciteren? Klik hier