Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Cliëntbegeleider dagbesteding Laag Niveau Moeilijk Verstaanbaar Gedrag te Echt

Werkgever:Stichting Pergamijn
Plaats:Echt

Stichting Pergamijn zoekt een

Cliëntbegeleider dagbesteding Laag Niveau Moeilijk Verstaanbaar Gedrag te Echt

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, dag invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur. De kernwaarden van Pergamijn zijn: samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt; groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.

Cliëntbegeleider Dagbesteding Laag niveau 28,8 uur per week Jouw baan

Binnen Dagbesteding Laag niveau werken we overstijgend per groep, wat betekent dat je op verschillende plekken werkt en dus ook met veel verschillende cliënten. Je werkt samen met de cliënten gericht aan het realiseren van de doelen uit het ondersteuningsplan, en begeleidt en ondersteunt hen bij ADL-activiteiten (en waar nodig neem je deze activiteiten over), de integratie in hun verblijfsomgeving en het opzetten en onderhouden van een sociaal netwerk.

De begeleidingsintensiteit is hoog en de ondersteuningsbehoefte is vooral gericht op het creëren van basisveiligheid en het in stand houden van vaardigheden. Je stemt continu af op de cliënt. Uitgangspunt daarbij is ‘een zo normaal mogelijk leven’. Je streeft ernaar om de bewoners een passende daginvulling aan te bieden waarbij uitgegaan wordt van normale, dagdagelijkse activiteiten, een prettige vrijetijdsinvulling en het aangaan van contacten waar mogelijk.

Wie zoeken we?

Je voelt een sterke affiniteit, passie voor het werken met deze doelgroep. Je bent gedreven en enthousiast om deze uitdaging met beide handen aan te grijpen. Je hebt daarnaast een afgeronde relevante opleiding op MBO ( 3 of 4) niveau en minimaal één jaar relevante werkervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en/of psychiatrie. Daarnaast ben je getraind in en heb je ervaring met preventie en het hanteren van de-escalerend werk of bent bereid deze te volgen. Je bent een stevige persoonlijkheid, hebt een open en cliëntgerichte houding, weet balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand en kent je eigen grenzen en weet deze ook onder druk te bewaken. Je bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega’s en kijkt met een frisse en optimistische blik naar problemen en uitdagingen. Je bent een teamplayer en houdt van humor.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:

  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35/40 afhankelijk van opleiding en functie;
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.

Meer informatie

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met teamleider Marion Eyck, teamleider +31 6 20439587.

Heb je interesse?

Wil jij Dagbesteding Laag niveau komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie - onder vermelding van vacaturenummer CB +31 15 120 1909 naar vacatures@pergamijn.org